Undervurderede rejsedestinationer

De kolde danske vintermåneder åbner tit op for drømmen om sol og varme. Når der skrives om rejsedestinationer er det oftest de mest populære destinationer, som fremhæves. Derfor vil jeg her fokusere på de uslebne diamanter, der endnu ikke er blevet opdaget af rejsebureauerne.

Kotor, Montenegro

Den mest ukendte destination i dette opslag er Kotor i Montenegro. Byen er nemlig relativt ukendt og har ikke mange turister. Det er en skam fordi byen indeholder alt hvad en drømmedestination bør indeholde. Kotor har en fantastisk beliggenhed i et bugtområde ved Adriaterhavet. Bugten som Kotor ligger i, har nogle fantastiske huler, hvor man kan opleve og bade i krystalklart vand. Byen har masser af arkitektoniske bygninger, historiske monumenter samt gode vandremuligheder. I Kotor kan du både dase ved stranden, opleve historiske områder, tage på vandretur og få nogle oplevelser for livet.

León, Nicaragua

Nicaragua er placeret i Mellemamerika og bliver tit overskygget, af andre lande som Costa Rica, Panama og Guatemala. Derfor er Nicaragua generelt som land ikke særligt turistpræget. En af de helt unikke steder i Nicaragua er den næststørste by León. Den er placeret blot 20 kilometer fra en smuk kyst, hvor man kan opleve nogle fantastiske strande. Ligeledes er nogle af de helt unikke oplevelser de mange vulkaner i nærheden af León. Særligt den største vulkan Cerro Negro er unik. Man tager en hård og stejl vandretur op til toppen. Fra toppen kan man se direkte ned i krateret. Når man så er færdig, kan man tage en kælk og ellers bare kælke hele vejen ned igen. En ganske unik oplevelse. 

Santiago, Chile

Generelt er Chile, som rejsedestination, en af de mest undervurderede lande i hele verden. Chile, der dækker hele den sydvestlige kyst på Sydamerika, er ganske enkelt en perfekt destination for 2020. Man kan opleve fantastiske strande med lokale folk, der holder aktiviteterne kørende. Mere specifikt for byen Santiago besidder den stort set alt på nær strand. Byen besidder alle former for arkitektur og museer. Her kan du finde gamle antikke fæstninger fra 1600-tallet, men også nymoderne højhuse. Ligeledes er der nogle unikke muligheder for at opleve vinindustrien i området omkring Santiago. Her kan du både købe og smage vin, men også se nogle af de lokale vinplantager. Der er så få turister i Santiago, at du får lov til at mærke den autentiske chilenske kultur og identitet.

Færøerne, Danmark

Den sidste rejsedestination er en del af vores eget kongerige. Dog er det stadig ikke en særlig attraktiv destination. Færøerne er kendt for sine mange får og selve landet betyder faktisk også får-øen. Øen rummer dog meget andet end får. Færøerne er garant for nogle helt unikke naturoplevelser, der kan få ethvert individ til at føle sig mageløs. Derudover er det også attraktivt, at man kan opleve det meste af landet på blot én rejse dertil. På hovedøen er der ca. 5 kvarters kørsel fra det nordligste punkt til det sydligste punkt.  Færøerne besidder også et helt fantastisk fugleliv, der er værd at opleve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *