Ukendte storbyer du skal opleve i 2020

Rejsebranchen og dets destinationer er under konstant udvikling. Det enkelte rejsebureau kan efterhånden skræddersy lige netop den ferie, som passer til dine behov. For nogen er ferien planlagt ned til mindste detalje og i rigtig god tid – mens andre venter til sidste sekund, for at opnå den mest spontane tur muligt. Er du typen, der har gjort det klart for dig selv, at du vil ud at rejse i 2020, men stadig ikke ved hvor turen skal gå hen?

Frygt ej – for mangler du inspiration til din næste storbyferie, så kommer vi her med vores bud på, hvor din næste ferie i 2020 skal gå hen.

Storbyferien

Storbyferier kommer man sjældent galt af sted med. Der er altid rig mulighed for shopping, se seværdigheder, købe souvenirs og opleve kulturen i den enkelte by. Storbyen Paris kender de fleste som byen med Eiffeltårnet og verdens største museum, Louvre. Det samme gælder for de populære storbyer som Berlin, Barcelona, Rom osv. Vi ved nogenlunde, hvad vi kan forvente af de klassiske storbyferier – og derfor har vi samlet vores tre bud på storbyer i Europa, hvor du med stor sandsynlighed ikke havde tænkt turen skulle gå hen.

Tallinn

Hvor ligger Tallinn dog? – Vi skal en tur øst for Danmark, for at finde Estlands hovedstad, Tallinn. Tallinn er en storby, som først og fremmest er god for pengepungen. Det er både billigt at rejse dertil fra Danmark, og samtidig er priserne i byen ganske budgetvenlige. Byen er en essentiel rejsedestination for dig, der gerne vil kombinere fortiden med nutiden. Tallinn er vores bedste bud på en storbyferie, til dig der gerne vil have ”mest for pengene”, men samtidig får dig en kulturel oplevelse af de helt store.

Verona

Byen der kombinerer alt det gode ved Italien. Du får det romantiske aspekt fra byen Venedig, og alt det moderne shopping fra modebyen, Milano. Verona er placeret i den nordlige del af Italien, lige mellem de to byer Venedig og Milano. Fra Verona er der kun to timers kørsel til Milano og halvanden times kørsel til Venedig. I Verona kan du udforske den kendte balkon fra Shakespeares ”Romeo og Julie” – og tilmed overnatte som det elskende par på ”Giulietta e Romeo Hotel.” Du kan blandt andet se byens flotte arkitektur, såsom Arena di Verona eller Ponte di Castelvecchio.

Porto

Vores sidste bud på en storbyferie til dig, befinder sig længere sydpå. Det er nemlig byen Porto i den nordligedel af Portugal. Porto er storbyferien til dig, der gerne vil kombinere sommerens sol og varme med storbyferien. Byen kombinerer alt det gode mellem solferie og storbyferie – der er nemlig mange flotte sandstrande tæt på byen. Desuden kan du tage på oplevelsestur i vingrotter til vinsmagning. Turen til vingrotterne kan foregå med byens klassiske vintagesporvogne.

Er du stadig ikke overbevist om, at én af de tre ovennævnte storbyer er noget for dig, kan du også finde inspiration til de mere kendte storbyferier lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *