TAG PÅ RIDEFERIE I ISLAND

 

Kom tæt på naturen i Island.  Det er et eventyr, hvor du oplever fantastiske naturperler. Du rider på de skønne Islandske heste sammen med en flok ryttere der deler samme passion.

Island er for mange synonymt med islandske heste og rideferie. ed sit varierende landskab, overvældende natur og fantastiske fænomener, sætter Island de optimale rammer for en udfordrende, spændende og uforglemmelig rideferie. Den islandske hest er desuden noget helt for sig selv. Den er skabt til det grov terræn – terræn du finder i mangfoldighed i den islandske natur. Det er en race der stammer helt tilbage til vikingernes bosættelse. De medbragte heste, som gennem tiderne i islandsk barske klima har formet sig til en yderst hårdfør race.

Tölt og pasgang – Unikt for islænderhesten

Udover de gængse gangarter (skridt, trav og galop) – har islænderen tölt og pasgang. På baggrund af dette er det en utrolig populær race, som også har sine restriktioner. Eksempelvis må en islandsk hest ikke komme tilbage til Island, når først den har været væk. Det er for at beskytte racens renlighed. Derfor hvis du vil opleve hestens mange kvaliteter, er det bedste sted naturligvis på Island.

Hvordan kan man ride på island?

Der findes et rigtig godt udvalg af rideture over det hele Island. Fra korte dagsture perfekt egnet for begyndere, til lange turridning gennem flot natur for de mere øvede ryttere. Da Islænderen er en lille hest og derfor også utrolig sikker på benene, egner den sig perfkt til familieture på hesteryg. Det er en oplevelse man ikke bør gå glip af, hvis man har en interesse for ridning

Hvem kan hjælpe mig på vej.

Der er faktisk ikke mange rejsebureauer, som har ekspertisen og som tilbyder netop sådanne rejser. Det er dog rigtig svært at komme uden omkring Hippo Tours. Som eftersigende er den mest populære og mest anvendte rejsebureau for ride entusiaster – der gerne vil have oplevelser på hesteryg. De har et fantastisk udvalg – hvor rideferie på island er en af dem.

 

 

 

 

Her kan du b.la. opleve Europas største nationalpark Vatnajökull Nationalpark, som er dannet omkring Europas største, naturlige gletsjer. Det islandske rideterræn spænder meget vidt og kan rides i forskellige sværhedsgrader. Med en rideferie på Island er det altså mange uforglemmelige oplevelser i vente. At opleve så storslået natur på en islænder hest er en klasse for sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *