Spar penge på el-regningen.

Ved at gøre din bolig energivenlig kan du spare mange penge på årsbasis. Der er faktisk en række ting, som du kan gøre for at spare på elregningen. Vi vil i dette indlæg behandle, hvad du som boligejer kan gøre, for at spare penge på elregningen.

Tip nummer 1: Få solceller på taget

For både at spare penge på el-regningen men også for at sikre, at din bolig er mest mulig energivenlig, kan det være en fantastisk idé at få installeret solceller på taget. Kører man igennem et typisk dansk villakvarter vil du se, at flere og flere huse har solceller på taget. Det er også win win. Spar penge og gør noget godt for naturen. Mange vælger faktisk at sælge deres overskydende strøm, hvis solcellerne generer for meget.

Tip nummer 2. Få en dampspærre

En dampspærre er en fantastisk løsning, hvis du gerne vil spare på energien.

Tip nummer 3: Sluk lyset efter dig

Nok en af de nemmeste måder at spare på elregningen på er ved at huske at slukke lyset efter dig, når du er færdig med at opholde dig i et specifikt rum. Det er noget som mange glemmer, men der kan faktisk være rigtig gode penge at spare, hvis du gør det til en vane at slukke lyset efter dig. Det kan være svært, men ikke mindst kan det sagtens lade sig gøre!

Tip nummer 4: Få en vindmølle

Et ultimativt tip men ikke desto mindre fortjener det en plads på listen! Vil du gerne være rigtig miljøvenlig, kan du vælge at få en vindmølle i din have. Den overskydende strøm, kan du med fordel sælge, og så kan du tjene lidt penge den vej. Bemærk dog, at du lige skal sikre dig med naboerne, om du gerne må have den stående! Du skal i de fleste tilfælde også lige spørge kommunen om lov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *