Sådan får du din teenager med på familieferie

Sommeren nærmer sig og alle glæder sig til ferie. For de fleste familier kan det dog være en udfordring at finde den rigtige rejse for alle medlemmer. Både store og små søskende skal kunne deltage i dagenes aktiviteter – og der må gerne være mulighed for et lille frikvarter til mor og far i ny og næ.

Mange familier tror, at de står alene med udfordring – at deres teenager er den eneste, som ønsker at boycotte familieferien. Det er langt fra tilfældet! Og der er faktisk også fundet løsninger.

Familieferie handler om at være sammen, nyde hinandens selskab og opleve nye ting sammen. Det er faktisk muligt at tage på nye eventyr sammen med en adventurerejse for hele familien.

Her far familien et stort udvalg af aktiviteter, som kan sammensættes til lige netop jeres program. Der er forskellige sværhedsgrader og masser af muligheder, som både store og små vil finde sjove. Hvad ville dine børn sige til en frisk klatretur, rafting eller mountainbike i alperne? Det er alt sammen en mulighed.

Måske finder I nye, fælles interesser, der kan danne grund for mange andre aktiviteter, når I kommer hjem. Én ting er i hvert fald helt sikkert. I får oplevelser for livet sammen. 

Find jeres drømmeferie

Hvor tager man så hen på sådan en adventurerejse med familien? Østrig er et rigtig godt bud. Her får I det hele – og det er altså ikke kun snefyldte bjerge i det land.

I de østrigske alper har du og din familie alletiders mulighed for at få sjove og spændende udfordringer. Her findes klatreparker, floder perfekte til rafting og canyoning, og ikke mindst skønne stier til vandreture og en cykeltur på mountainbike.

Herfra kan både voksne og børn nyde udsigten til fjerne tinder, der forsvinder op i skyerne – og samtidig få nye oplevelser, når de lidt mindre bestiges i samarbejde med veluddannede og danske instruktører.

Hvem kan deltage?

På en familieferie skal alle kunne være med. Det er altså det vigtigste. Derfor skal du og din familie booke jeres adventurerejse hos et selskab, der sætter hver enkelt af jer i centrum. Vælg eventuelt et selskab, hvor I selv får indflydelse på programmet. Det kan både være i forhold til aktiviteter, sværhedsgrader og hvorvidt I skal deles i flere grupper nogle dage.

Der er ingen krav om at være erfaren bjergbestiger for at tage på nye eventyr i Østrig. Med de fleste selskaber, kan alle være med. Alle kan blive udfordret, og alle får nye oplevelser.

Er du klar til en fantastisk oplevelse for hele familien?

Kan du se det for dig? Sådan en familieferie burde du nemt kunne overtale både voksne, teenagere og børn til. Der ligger et overflødighedshorn af nye, fælles oplevelser for fødderne af jer – og det er bare med at få pakket taskerne og komme afsted. Hvad venter I på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *