Rockwhool

Der skal ikke meget til for at dit hjem er godt isoleret. Der findes intet værre end at mærke kulden trække på dine skuldre, mens ens elregning blot stiger og stiger støt med vindhastigheden og kulden udenfor. Rockwool a-batts isolering kan give dit hus ny fornyet varme, mens du som husejer læner dig fornøjet tilbage, som din elregning atter igen falder ned på et acceptabelt niveau.

Rockwool A-batts

Rockwool A-batts i dimensionen 1000 x 455 x 45 mm indeholder 5,46 m2 pr. pakke.Det er et formstabilt produkt, fremstillet af vandafvisende og fugtafvisende stenuld. Rockwool A-batts er erstatningen på forhængeren Rockwool Handybatts. Anvend A-batts til isolering af skillevæge, vægge, loft og dit tag. Det er et alsidigt produkt, som du kan udnytte gennem utrolig mange flader i dit hjem.

Rockwool Specifikationer

  • Isolering: Maksimal varmeledningsevne, da det er fremstillet af ubrændbar stenuld.
  • Vandafvisende: Produktet lever op til markedets skrappe krav, og er vandafvisende og fugt afvisende. Kan tåle det danske vejr uden problemer.
  • Kontroller din installation: Det er vigtigt at installationen af A-batts inspektioneres visuelt, da det er et produkt, som ikke indeholder indbyggede flexzoner.

Du kan eksempelvis anvende Rockwool A-batts på følgende områpder:

Rockwool A-batts bliver leveret i komprimeret. Normalt vis i et plastiksvøb som ved alle gængse Rockwool produkter. Du kan købe produktet i mange forskellige byggemarkeder, hvor især 10-4.dk kan anbefales grundet den lave pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *