Optimering af produktionen vha. CNC

Den løbende optimering af ens drift er en af de faktorer der kan være med til at præge årsregnskabet i den rigtige retning. Driftsoptimering i sig selv er defineret ved at den enkelte virksomhed har fokus på de områder af driften som er mest udsat.

  • Effektiviteten af ens medarbejdere
  • Effektiviteten af ens maskiner
  • m.f.l.

Langt de fleste virksomheder har allerede et fokus på at optimere rent driftsmæssigt, for at realisere effektiviseringer og en overordnet forøget kvalitet. Der kan optimeres og udvikles på mange områder såsom løsning af opgaver, standardisering og implementering af ny teknologi.

Optimering vha. CNC maskiner

En af nutidens moderne metoder til optimering, er udvikling af komponenter vha. CNC maskiner. Komponenter, små som store – kan produceres i massevis inden for ganske kort tid. Der findes rigtig mange virksomheder, som arbejder med metal på daglig basis. LPM Production i Ølgod, er blot en af disse virksomheder. Det er en specialiseret virksomhed, hvis speciale er automatdrejning og langdrejning.

Gennem deres bearbejdningscenter producerer de: Glasholdere (grisetryner), vinkel møtrikker samt dolly hoveder mm.

Et moderne bearbejdningscenter er årsag til mange af samfundets bedrifter. Storproduktion og produktion af emner, som er små i natur – kræver ofte maskinel arbejde. CNC drejning og fræsning vil derfor altid have sin plads i virksomheders samt privates driftsoptimeringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *