Oplev DESIGN WERCK – Showroom for eksklusiv skandinavisk design

DESIGN WERCK

Design Werck er en København baseret mødested hvor udvalgte virksomheder i Danmark og Skandinavien med fokus på Design kan udstille deres “Showroom”.

Design Werck præsenterer medlemmer af både den etablerede design fællesskab samt nye designere, arkitekter og håndværkere som er på vej op. Design Werck afholder permanente udstillinger med mere end 30 kurateret brands som kontinuerligt fremviser nye designs og produkter.

En fast deltager til Design Werck er virksomheden: Thors-Design, som er en dansk baseret virksomhed i Timring, Midtjylland. Virksomheden fremstiller eksklusive møbler af genanvendt træ, hvor fokus er på bæredygtighed og skræddersyede løsninger til den enkelte. Deres primære og mest sælgende kategori er “plankeborde” – som ikke blot købes af private men også caféer og andre virksomheder, der ønsker et mere naturligt miljø i deres indretning.

Foruden de mere permanente udstillinger, kan du også opleve udskiftelige temaer og udstillinger der har en kort levetid. Mange af de udstillede produkter og møbler kan købes direkte hos den pågældende virksomhed. Bliv inspireret og mød nye designtalenter, innovative produkter og virksomheder der skubber grænsen for hvad der er trendsættende samt definere den skandinaviske måde at leve på.

 

Skandinavien er en af de mest trendsættende og inspirerende design miljøer i verden – og Jeg er sikker på at Design Werck ser frem til at have dig på besøg og opleve alle deres fremvisninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *