Nye regler omkring ridehjelme

Rideudstyr i top kvalitet til de bedste priser

Vi har hos  Gymnastik og Ridesport, som er en af Danmarks største webshops med rideudstyr et kæmpe udvalg i udstyr til både hest men bestemt også rytteren. Uanset om du er nybegynder, professionel eller blot har din hest som en hobby, ja så har Gymnastik og Ridesport det helt rigtige rideudstyr til de bedste priser.

Vi sender både pakker til Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vores leveringstid er kun 2-3 dage og vores kunder har bedømt på Trustpilot, ja vi er faktisk nr. 1.

Vi har styr på reglerne omkring de nye ridehjelme.

Skal du som mange andre også skifte din ridehjelm ud til en VG1 ridehjelm, så har vi altid et kæmpe udvalg i VG1 ridehjelme. De nye regler gælder fra 1. Januar 2017. Har du ikke en VG1 ridehjelm, kan du ikke starte til stævne efter denne dato. Besøg vores webshop og se hvordan du bliver klar.

Skal din nye ridehjelm være fra mærker som Casco, Samshield, John Whitaker, Eurostar, Harrys Horse eller Uvex m.m. så kan vi hjælpe dig.

Vi har også beskrevet alle de nye VG1 regler så du ikke er itvivl om hvad der er rigtig og forkert.

De rigtige rideudstyrs mærker betyder alt

Uanset hvilken niveau du rider på – så hænger pris og kvalitet sammen på rideudstyr.

Derfor har vi hos os, også kun kvalitets udstyr til dig og din hest.

Ridebukser i bedste kvalitet

Vælger du eks. Et par ridebukser fra et af vores populære mærker så er du sikker på en super pasform og rigtig høj kvalitet.

Pikeur ridebukser er et de mærker der har den bedste pasform. Pikeur laver både ridebukser med og uden grip. Det tyske mærker laver selv deres ridebukser i Tyskland og du er sten sikker på at få kvalitets ridebukser hver eneste gang.

Du kan også vælge et par super fede designer Animo ridebukser. Animo laver noget af det fedeste design og du kan få lige fra strømper til stævnejakker og ridebukser i total lækker design og kvalitet.

Ridestøvler fra alle de bedste mærker

Når du nu bruger en masse tid på træning, træning og atter træning så er det super fedt når sejeren kommer i hus. Men uden det rigtige udstyr er det svært. Derfor er det vigtig at du vælger et par ridestøvler i en god kvalitet. Det kan eks. Være Cavallo, kønig, Campus, HKM eller et af vores andre mærker.

Rider du eks. Dressur er et par læderridestøvler næsten et most. Når du vælger et par nye ridestøvler er der mulighed for at få dem tilpasse til dig. Det vil sige at vi får dem lavet speciel til dig. Vi er eksperter i at tage mål til dine nye læderridestøvler. Det er typisk noget vi gør i butikken, men vi kan også hjælpe over telefonen. I vores kundeservice er vi altid klar til at rådgive om de helt rigtige ridestøvler.

Kontakt os i dag på Tlf. 75135151.

Udstyret kan være den mindste del

Mange har heste til flere hundrede tusinde kroner, ja endda måske til milioner. Derfor kan hesteudstyret være den mindste del. Men derfor skal det stadig være i orden. En skadet hest kan være katostrofal for ejeren. Derfor er råd og vejledning en af de ting du får med når du køber hesteudstyr hos Gymnastik og Ridesport.

Sikker handel når du køber rideudstyr

Vi har mere end 30 år på bagen og vores webshop er både E-mærker og har en Perfekt Trustpilot karakter.

Du har mulighed for at besøge os i den fysiske butik eller købe dit rideudstyr online på gymnastikogridesport.dk

Målet er klart for os.

For os hos Gymnastik og Ridesport er det ikke vigtig at være den største men blot den bedste, hos os får du en super service og en ordentlig rådgivning.

Vi glæder os til at ekspedere dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *