Multiroom Systemer

Multiroom  systemer er blevet Mainstream – Her er hvad du har brug for at vide

Musikverdenen gik for alvor trådløs tilbage i 2013 med tilføjelsen af et hav af portable højtalere. Denne ide om en total trådløs oplevelse er kulmineret i, hvad der bedst betegnes som “Multiroom” systemernes opstandelse.

Flere og flere virksomheder har taget markedet  til sig med stor fanfare. Samsung begyndte sit in-march i sent 2014 med deres lancering af M5 og M7 trådløse højttalere. Højtalere der var fremstillet og tiltænkt, at skulle være del af et større musiksystem. Multirooms er på mange fronter et gammel koncept bragt til live af de nye muligheder Bluetooth og især AirPlay tilvejebringer.

Som flere og flere virksomheder tager teknologien til sig, vil du forbrugerne også få flere valgmuligheder, når et fremtidigt lyd setup skal designes, hvor AirPlay og Bluetooth unægtelig er den bedste løsning, til at få alle sine systemer til at tale sammen.

Den seneste skud på stammen med et revolutionerende setup er B&O, hvis Multiroom overgår næsten alle konkurrenter på markedet. Det er gennemtænkt og lydoplevelsen er helt i top. Der er dog også en prisramme, som man som forbruger ikke kan komme uden om. B&O koster penge – faktisk flere penge end konkurrenterne. Det kan derfor tænkes, at det kun er entusiaster, som kommer til at nyde godt af Bang og Olufsens multiroom. Det er på mange måder synd, og vi anbefaler derfor at alle læser lidt mere om deres system og hvorledes de kan berige lydoplevelsen.

Læs mere om B&O her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *