Korea tager Danmark med storm

Der ingen tvivl om, at den koreanske skønhed har overtaget skønhedsverdenen med storm. 

 

Ikke blot en anmindelig hudpleje rutine

inisfree koreansk hudpleje

Koreansk hudpleje adskiller sig fra vestlige hudplejeprodukter på mange måder – fra brug en af innovative og naturlige ingredienser til den generelle tilgang og formål med hudplejeprodukter. Koreansk hudpleje fokuserer på forebyggelse og perfektionering af huden – ikke bare behandlinger for at skjule fejl. Generelt fokuserer koreanske skønhedsprodukter faktisk på at løse eventuelle underliggende hudproblemer i stedet for at dække dem til, mens vestlig kosmetik har tendens til at fokusere på at bruge makeup- og applikationsteknikker til at dække fejl. Den koreanske filosofi er, at skønhed begynder med en fantastisk hud.

Naturlige ingredienser i koreansk hudpleje

ingredienser i koreansk hudpleje

Den koreanske skønhedsfilosofi er at bruge naturlige ingredienser, herunder ingredienser som ginseng, Yuja (en slags koreansk citrusfrugt), grøn te, mousserende vand,  roseolie, ris og selv guld. De eksperimenterer enda med mindre traditionelle processer som fermentering, som en ny trend i behandling af ingredienser for at muliggøre bedre absorbering. I modsætning til vestlige skønhedsprodukter har asiatisk hudpleje tendens til at understrege naturlige og botaniske baserede ingredienser over hårde kemikalier. Mange af de ingredienser, som koreanerne kommer op med, kan være vanvittige for os i vesten, men alle er blæst væk af, hvor effektive de er. Et eksempel er snegle cream, der genopretter huden ved at genopbygge fugt og understøtter cellegenerering. Dette hjælper med at reducere acne ar, glatte ujævne hudarter og reducere hyperpigmentering.  

Glem alt om Ebay

Et af de største problemer med K Beayty førhen, har været at få leveret produkterne til Danmark uden de store udfordringer. Ebay og lange leveringstider, samt mange falske producenter har sat sit præg på den overordnede troværdighed.

Der er dog heldigvis mange shops i Danmark, som har formået at tøjle de koreanske produkter.

Virksomheder som DermaSpace, har lagt grundstenene for konkurrencedygtige priser, hurtig levering og dansk support, når det er bedst. Har du en interesse i Koreansk hudpleje, så kan du med fordel besøge virksomhedens webshop.

Med nok Danmarks bedste udvalg har du gode muligheder for at optimere din skønhedsrutine. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *