Global Risk Management ser mod tyskland

Global Risk Management anses af mange som den førende leverandør af skræddersyede sikringsløsninger til håndtering af pris risikoen i relation til brændstofsstoffer, såsom benzin, olie og diesel.

Ved at kombinere dybdegående viden om oliemarkedet, økonomien og logistik og transport hjælper virksomheden kunder med at beskytte deres margener mod den risiko, der opstår ved notorisk flygtige brændstofpriser. Deres kundebase er international inden for forretningsområderne luftfart, shipping, transport og industri – som alle har en ting til fælles: en bundlinje der påvirkes af olieprisudsving.

Global Risk Management består af tre selskaber, hvoraf den ene er licenseret til Finanstilsynet som investeringsselskab. Det betyder, at de er underlagt reglerne for MiFID II (Markets in Financial Instruments Directive) i EU-området. MiFID-lovgivningen regulerer virksomheder, der leverer tjenesteydelser til kunder, der er knyttet til “finansielle tjenesteydelser” – ligesom med brændstofprissikring.

Virksomhedens hovedkontor ligger i Middelfart, Danmark med filial i København og søsterselskab i Singapore, Global Risk Management Pte. Ltd. De har dog stor interesse i at ekspandere til det tyske marked, hvor de starter ud med et tysk sproglag – hvis hensigt er at tiltrække opmærksomheden fra potentielle tyske virksomheder. 

Alt dette kan I læse mere om på virksomhedens hjemmeside: www.global-riskmanagement.de

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *