Derfor skal du vælge Fjällräven Känken

Rygsækken blev introduceret helt tilbage i 1978, i et forsøg på at modvirke rygsmerteproblemer for skolebørn i sverige. Känken blev dog hurtig et tegn på absolut kvalitet i skandinavien og på manger måder synonym med skandanavisk mode. Det er en alsidig rygsæk, perfekt til et virvar af aktiviteter – fra betonjunglen til vilde udendørs eventyr.

Kånken rygsækken inkluderer:

  • En stor åbning i toppen af rygsækken
  • To sidelommer
  • En lomme med lynlås foran
  • En rem i toppen og smalle skulderremme
  • Lavet af holdbart letvægtsmateriale, der er vandafvisende
  • Det ikoniske logo står som evig tegn på kvalitet og som refleke

En af årsagerne til at Kånken rygsækken er blevet så utrolig populær over hele verdenen, er på mange måder pga. dens evne til at passe ind overalt. Det er en praktisk rygsæt til hverdagen og evner at være en fremragende eventyrsrygsæk. Kånken er altså super versatil og kan bæres af alle – alle steder.

Over årene har vi set mange varianter af rygsækken, for at imødekomme de evigt ændrende brugsscenarier, såsom minien, laptop versionen og No. 2.

Hvis du er på udkig efter en rygsæk, der både er på toppen af langtidslevende design og funktionel på samme tid – så bør du vælge Fjällräven Känken.

Du kan købe den mange steder og flere har altid et godt tilbud at hente. Shoppen 55nord, har eksempelvis et helt fantastisk udvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *