Derfor er elcykler også for børnefamilier

Har du også opdaget, at elcykler hver dag bliver mere og mere populære? Det har jeg – og tiderne har virkelig skiftet i de seneste år. Da vi så de første elcykler på de danske cykelstier, var brugerne primært pensionister. Det billede er begyndt at skifte. Flere – inkl. mig selv – har set andre muligheder med elcyklerne.

Først og fremmest har designet ændret sig og selv sportscyklerne begynder at finde med motor også. Jeg har allerede set flere køre en tur i skoven på deres mountainbikes, hvor en eller flere kørte på en elektrisk model.

Der findes så mange smarte elcykler. Har du en favorittype?

3 grunde til at vælge en elcykel

Børnefamilierne er også kommet i gang. Jeg må nu også sige, at elcyklerne er oplagte til familier med børn. Der findes naturligvis de store familiecykler med en kasse ude foran, hvor der kan sidde et par børn. Her er en motor og lidt hjælp, når det går op ad bakke, guld værd! Her har motoren eksisteret og været værdsat længe, men nu gælder det også de lidt mere almindelige cykler.

Der er flere grunde til, at elcykler er helt perfekte for børnefamilier – lad os lige tage et par af dem her:

1 Når der er læs på

Du kender sikkert de der morgener, hvor der skal en lille i barnestolen bag på sammen med både din og barnets taske – og det er blot om morgenen. For et par timer senere, efter arbejde og afhentning i daginstitution, skal der måske også lige købes ind. Så er der endnu mere læs på.

Nu skal det ikke gå ret meget op ad bakke, før turen på cykel bliver en sur pligt frem for den forfriskende tur, hvor vi lige nulstiller dagens travlhed med lidt frisk luft.

2 Når du vil have luft i budgettet

For mange børnefamilier bliver bil nr. 2 hurtigt et varmt emne, når logistikken skal på plads. Det kan dog også være en dyr løsning – især sammenlignet med en elcykel. Det duer selvfølgelig ikke, hvor du har 50 km på arbejde, men lad os bare sige 10 km. Så kan du nemt komme frem og tilbage på en elcykel i stedet.

3 Når du vil være en god rollemodel

Jeg tror, at alle forældre gerne vil være gode rollemodeller for vores børn. Vi vil ikke blot give dem en god start på livet, men også gerne nogle gode vaner, som kan forme deres liv til det bedre fremadrettet. Hvorfor ikke vænne dem til at cyklen altid er en mulighed? Med elcykler oplever mange, at de faktisk kommer til at cykle flere kilometer end tidligere. Det er blevet meget mere overskueligt, fordi hjælpen altid kun et enkelt klik væk i displayet.

Elcykler er for alle

Som du sikkert kan fornemme er jeg helt solgt til elcyklen i sine mange former. Det er ikke kun et pensionist-produkt. Elcykler er for os alle – især børnefamilierne. Skal du ud og have købt dig en smart elcykel lige som mig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *