De 3 mest populære B&O Høretelefoner på markedet 2020

Redaktørens favorit: B&O BeoPlay H8i

Det nyeste og bedste B&O høretelefoner er uden tvivl den kraftfulde Beoplay H8i. Disse trådløse Premium-hovedtelefoner er lavet af kvalitets materialer som rustfrit stål, polymer og læder og bruger elektrondynamiske 40 mm drivere til en fuldstændig fordybende lydoplevelse samt nærhedfølelse.

Fjerner du dine Beoplay H8i-hovedtelefoner, så stopper de automatisk musikken for dig. Sæt dem på igen, og musikken starter igen. Beoplay H8i er et fremragende eksempel på, hvad man kan se frem til i fremtidige hovedtelefoner: Bluetooth 4.2 trådløs forbindelse med AAC-codec til problemfri parring; 30 timers batterilevetid (op til 45 ved kun at bruge Bluetooth); hybrid aktiv støj reduktion; en justerbar funktion, hvor du kan tilpasse reduktionen til at lytte til verden omkring dig uden at tage dine hovedtelefoner af; og et bredt 20 til 20.000 Hz frekvensrespons. Lyttere kan betjene deres H8i fra deres ørekop, navigere gennem sange, justere lydstyrken og tage opkald, gennem den indbyggede mikrofon, der tilbyder vokal klarhed. Farverne findes i sort og natur.

B&O BeoPlay H9i

Bang & Olufsens hidtil mest luksuriøse model, Beoplay H9i, tilbyder lignende aspekter af H8i, blot mere luksuriøs: Hovedtelefonen har en rustfri stålkonstruktion med over øre puder, et udskifteligt litiumionbatteri, mere ohm-impedans samt en aluminiums touch interface til fejlfrit styring. Beoplay H9i hovedtelefoner er det bedste af de bedste, som Bang & Olufsen har at byde på i sin nuværende sortiment.

Du kan parre via Bluetooth med din mobiltelefon uden besvær og navigere gennem afspilninglister, samtidig med at du aktiverer aktiv støj reduktion gennem højre ørekops berørings-grænseflade. Farverne findes i sort og natur.

B&O Beoplay H2

Luksus behøver ikke at betyde en dyre pris; Med Beoplay H2 får du en smag af et par fantastiske hovedtelefoner i en økonomisk pakke. Du får en fænomenal lydpakke i premium materialer, som du næsten ikke kan forvente af en hovedtelefon i denne prisklasse.

Beoplay H2 er et over-øre, superfleksibel, lukkede hovedtelefoner med en høj lyd. Ørepude-designet skaber passiv støj-reduktion og hovedtelefonen kan prale med et frekvensområde på 20 til 22.000 Hz, 27 ohm impedans og 99-decibel følsomhed. Beoplay H2 udskiftelige og aftagelige ledning er lang nok til at oprette forbindelse til din mobil og har samme smarte funktioner du tidligere har oplevet ved premium tilslutning gennem ledning. Alt fra fjernbetjening til mikrofon, som du kan bruge til navigering og opkald. Denne kan købes i dyb rød og carbonblå.

Hvad end du vælger, så får du uden tvivl et par fantastiske høretelefoner, som du kommer til at nyde i utrolig lang tid. Vi anbefaler naturligvis H8i, da det er et par høretelefoner, der giver dig det bedste til den mest overkommelige pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *