Det danske smørrebrød hitter stadig

Den danske stolthed – smørrebrød. Det er nu engang sjovt, så stolte vi danskere er af vores smørrebrød. For helt ærligt: det jo bare en rugbrødsmad med dobbelt op på pålæg og pynt.

Eller nej faktisk ikke. Det er det grove og kernefyldte danske kendetegn, som fundament. Bygget op med masser af pålæg som byggesten samt smør og dressing som mørtel. På toppen er det pyntet med så meget karse, citronryttere og agurk at tagryggen former sig af sig selv.

Den slags bygningsværk må ikke undervurderes og laves nu engang bedst af professionelle.

En fantastisk ting ved smørrebrødet er, at det passer til enhver lejlighed. Og det passer rigtig godt til os, som godt kan lide, når der er gjort lidt ekstra ud af det.

Mad til enhver lejlighed

Skal du holde familiefødselsdag, have gæster til frokost, planlægge forplejningen til et møde eller et kursus på dit arbejde? Var det så ikke en idé at bestille smørrebrød?

Smørrebrød er et hit i nærmest alle aldre. Det ser indbydende og lækkert ud – og mætter samtidig rigtig godt. Der findes et utal af variationer, når det kommer til smørrebrød. Alle har ét særligt stykke smørrebrød, som altid skal tjekkes af på listen, som minder dem om gamle dage eller som der altid skal bestilles ekstra af.

Den danske smørrebrødstradition har dybe rødder men har også udviklet sig gennem tiden. Nye ingredienser er blevet tilføjet, og nyfortolkninger sætter fokus på den ene traditionelle smag efter den anden. Dyrlægens Natmad, æg og rejer, stegt fiskefilet med remoulade, roastbeef med peberrod, nye kartofler med mayonnaise og purløg eller slagteren rullepølse – Hvilken er din favorit?

Del gerne dine smørrebrødsfavoritter i kommentarfeltet og fortæl gode historier fra fantastiske øjeblikke, hvor det højtbelagte rugbrød har været på bordet hjemme hos jer.

Leveret lige til døren

Flere smørrebrødshåndværkere er begyndt at levere deres mesterværker direkte til døren. Tag SmørogBrød som eksempel. Her findes dag-til-dag levering på alle hverdage til både virksomheder og private – ja de kører endda ud på byggepladser, hvis det skulle være.

Levering af madvarer til døren har indtil nu været fyldt med mistro fra den generelle forbruger. Der er dog så småt er ved at ske et skift i accept. Mistroen mod konceptet og holdninger om dårlig kvalitet er ved at blive vasket bort af kompetente og troværdige leverandører. De baner vejen for alle fremtidige madleverandører.

Madvarer leveret lige til døren er uden tvivl et koncept, vi vil se mere af i de kommende år. Her kan de eksisterende virksomheder, som i dag sætter standarden virkelig afmærke sit territorie og skabe en dominant position på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *