Bliv mere produktiv som håndværker

Er du håndværker, og har du travlt? Så er du ikke den eneste fagmand, der har det. Som håndværker er det vigtigt, at du arbejder struktureret, da du tit tager en fast pris for opgaverne. Jo kortere tid du bruger pr. opgave jo flere opgaver kan du nå, og jo flere penge, kan du tjene. Derfor har vi skrevet denne artikel, så du som fagmand kan tjene endnu flere penge.

  1. Få indrettet din varebil

Mange håndværkere tænker ikke over, at få indrettet sin varebil, og det er rigtig ærgerligt. Der er nemlig rigtig meget tid at spare, hvis du får lavet din varebil, så den passer til din daglige arbejdsgang. Der findes mange forskellige specialiserede værkstæder, der er eksperter i bilindretning. Du kan med fordel få lavet din varebil med hylder, så du nemt og hurtigt kan finde dit værktøj.

  1. Få en struktureret uge

Inden du påbegynder din arbejdsuge, kan det være en god ide at få struktureret din uge. Du kan med fordel få en kalender, hvor du skriver ugens opgaver ind og får skrevet tidspunkter, så du ved, hvad du skal lave, hvornår. Prøv også at planlægge ugen, så du undgår for meget spildtid. Prøv at få det hele til at gå op i en højere enhed.

  1. Planlæg dine turer

Mange håndværkere kører meget forgæves, og derfor er der også rigtig meget spildtid. Det kan være, at man har et ærinde, i den ene ende af byen og et i den anden. I mellemtiden skal man også lige hente træ i byggemarkedet. Det kan hurtigt blive til 2 ture i stedet for, hvis man slog det sammen. Det tager alt sammen tid, og det kunne have blevet sparet.

Sidst men ikke mindst: Søg inspiration hos din lokale entreprenør. De har ofte den rette tilgang til sagerne med mange års erfaring i strukturering af arbejdsopgaver. 

Vi håber, at du kunne bruge vores guide, og at du får en mere effektiv arbejdsuge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *