BeoVision Eclipse – unikt og alle pengene værd.

Bang & Olufsen har i mange år været primos motor på en fremragende lydoplevelse gennem deres tv’er. En lettere ironisk påstand, om at de ikke laver tv’er, men højttalere med indbygget fjernsyn – er på mange måder svært at argumentere imod. Især når man tager et dybdegående blik på deres nyeste model, BeoVision Eclipse.

Det er Bang & Olufsens første OLED-fjernsyn. En sammensmeltning mellem et af LG’s populære OLED-skærme og deres eget yderst populære højttalersystem. Denne sammensmeltning giver et fremragende resultat – både hvad angår lyd, men bestemt også billedoplevelse. Fjernsynet koster dog også derefter.

BeoVision Eclipse‘s startpris er på ca. 62.995 kroner, hvis du vælger 55 tommers versionen, hvor 65″ naturligvis koster mere. Du får dog et TV, der skiller sig ud fra mængden. Så går du op i design, lyd og billede – så er BeoVision Eclipse måske det rette valg for dig.

Det æstetiske udtryk

Skærmen er papirtynd og lækker. SoundCentret fremstår eksklusivt, i dets blankpoleret aluminuim. Linjerne er skarpe, og det overordnede udtryk skriger eksklusivitet. Der er bestemt mange hjem, hvor dette fantastiske fjernsyn ikke vil passe ind. Det vil skille sig alt for meget ud. Det er et fjernsyn for feinsmeckere, hvis sans for detalje kun er overgået af B&O’s egen.

BeoVision Eclipse i stuen. Lækkerier af høj design og kvalitet.

Fjernbetjeningen er naturligvis deres helt egen luksuriøse BeoRemote. En fjernbetjening, der må anses som værende en af de bedste på markedet. Kvaliteten er i top og den taktile følelse udkonkurerer alle andre fjernbetjeninger jeg nogensinde har rørt ved.

Høj billedkvalitet er at forvente

BeoVision Eclipse har ingen skjulte overraskelser, når det angår billedkvalitet. Det er i særklasse, og det forventes også. Især når man tager i betragtning, hvor meget af LG’s kvalitet, der er taget med over.

Sortniveauet er upåklageligt. Kontrasten mellem lys og mørk skaber livlige og virkelighedstro billeder og farvegengivelsen er nuanceret. Det er dog værd at bemærke, at biograf indstillingen gav det bedste resultat.

Ikke som sine forgængere

Tidligere modeller fra B&O, herunder Horizon og Avant har ikke kunne måle op med dette tv’s lancering. Hvor de var bagud den teknologiske udvikling, så er BeoVision Eclipse på forkant med alt. Du kan altså uden problemer nyde fantastisk Ultra HD Blu-ray – præcis som gengivelsen var tiltænkt.

Det er på lydsiden, at Eclipse virkelig skiller sig ud

Fjernsynet er udstyret med et udvidet trekanals (venstre, center, højre) højttalersystem. I alt seks højttaler enheder og ca. 450 watt udgangseffekt! Det producerer en overvældende tv-lyd, du ikke bør gå glip af.

Eclipse har en utrolig kraftfuld, nuanceret og fyldig lyd – på højde med øvrige eksklusive hifi-systemer på markedet. Det kan spille enormt højt, uden at miste kontrollen.

Til trods for at SoundCentret ikke har en dedikeret subwoofer, er bassen dyb og rungende. Mere end nok til enhver, der ønsker lidt oomf i sin lydoplevelse.

Er Eclipse det hele værd?

Med en indkøbspris på 62.995 kroner er Bang & Olufsen BeoVision Eclipse det dyreste 55 tommers OLED-tv, du kan købe for penge. Du får dog et fjernsyn og højtalersystem, der er flere kilometer fra sine direkte konkurrente. Det er faktisk svært at finde en konkurrent, der kan matche BeoVision Eclipse’s samlede pakke.

Er du derfor på udkig efter et fjernsyn/højtalersystem, hvor du har alt moderne teknologi og muligheder til rådighed, og hvis du naturligvis har pengene til at investere – Så er Eclipse dit drømme fjernsyn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *