5 ting du kan lave i vinterferien

Vinterferien er højsæson for forskellige aktiviteter, og for særligt børnefamilier, er det oplagt at tage på forskellige udflugter eller måske endda en skiferie. Mulighederne er mange, og i dette indlæg vil vi behandle nogle af dem.

  1. Kælketur

Selvom mængden af sne kan være varierende i Danmark, findes der nu ikke noget som en tur på den lokale kælkebakke, når sneen endelig kommer. Der findes et hav af forskellige kælkebakker i Danmark, og hver by har som regel sin egen bakke, hvor byens indbyggere strømmer til, når sneen falder. Ønsker du at tilfredsstille børnene i familien, er en tur på kælkebakken en fantastisk mulighed.

  1. Skiferie

Skiferie bliver en fast del af flere og flere danske familiers vinterferie. Mange danskere nyder at komme afsted syd- eller nordpå i vinterferien for at give den gas på løjberne. Tit og ofte går turen til Norge, Sverige, Østrig eller Frankrig, hvor mulighederne for at stå på ski er rigtig gode. At tage på skiferie, kan dog godt blive dyrt for mange familier, og derfor kan en et dags skitur til Sverige også være en fantastisk mulighed. Så hvorfor ikke pakke jeres ski, skihjelm og skijakke og tage af sted?

  1. Badeland

Når kulden har stået på i noget tid, kan det være dejligt at opleve noget varmt. Det kan man for eksempel gøre ved at tage i badeland. Der findes mange gode badelande i Danmark, og også mange med gode aktiviteter såsom vandrutsjebaner osv.

  1. Shopping center

Når vinteren raser udendørs, længdes man som regel efter at komme indenddørs. En god måde at hygge sig på inden for, kan være ved at tage i et shopping center. Der findes i Danmark en lang række shoppingcentre med mange spændende butikker. Særligt omkring de store byer, findes der mange.

  1. Akvarium

Hvorfor ikke bruge vinteren på at dykke ned i havets dyreliv? Vi har i Danmark mange forskellige akvarier, hvor det er muligt at komme helt tæt blandt andet hajer og eksotiske fisk. Det er en oplevelse, der for særligt børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *