5 storbyer du skal besøge

Verden er fyldt med fede, summende og inspirerende storbyer, du bør besøge. Storbyferie er helt andet end en charterferie, og det oser af oplevelser, stemning, og man kan virke komme ind under en ny kultur. Men hvilke storbyer bør du besøge i dit liv? Vi kommer her med vores 5 bud!

Sydney 

Sydney er en fantastisk by, der rummer oceaner af liv. Mest kendt fra Sydney er nok den fantastisk smukke opera, der ligger placeret ved havnen. Sydney huser enormt mange skønne restauranter og ikke mindst fantastiske shoppingmuligheder.

operahuset i sydney

Los Angeles

Los Angeles er om nogen forbundet med drømmenes by. Byen ligger placeret på USA’s vestkyst og ligger placeret ud til stillehavet. Los Angeles er kendt for at være forholdsvist fattigt, men de omkringliggende byer er kendt for at være ret så fantastiske. Der ligger blandt andet Las Vegas, Beverly Hills og San Francisco.

Los Angeles

Paris

Paris er kærlighedens og modens by. Paris huser en helt særlig stemning, og er en kendt by, som folk fra hele verden drømmer om at besøge. Mest kendt i Paris må nok siges at være Eiffeltårnet, som hvert år tiltrækker tusindevis af turister. Der er et hav af fremragende hoteller i Paris, hvor du kan bo. Mange gør også det, at de bestiller en lejlighed over Airbnb, da der godt kan være penge at spare. Det er nemlig dyrt at bo i centrum af Paris.

paris

Milano

Milano er en af Europas førende storbyer og ligger placeret i det nordlige Italien. Er du til mode, så er Milano uden tvivl en storby, du skal besøge. Der er et hav af de mest eksklusive brands, der har butikker i Milano. Det gælder for eksempel Ralph Lauren, Hugo Boss, Dolce & Gabbana, Armani, Givenchy og mange flere. Ønsker du at komme ind under den skønne italienske kultur, så er Milano byen for dig!

milano

London

London er Englands hovedstad, og det er den største byer i Storbrittanien. London har alt, hvad du overhoved kan drømme om. Et hektisk storbyliv, skønne restauranter & hoteller samt et hav af skønne seværdigheder, der blandt andet tæller London Bridge og det store pariser hjul. Tilmed så er London også en fantastisk sportsby, hvis du er til Fodbold.

london

Vi håber, at du kunne bruge vores guide!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *