5 forslag til sommerferien 2016

Vil du have det bedste ud af sommerferien i 2016, giver det rigtig god mening at begynde at planlægge rejsen allerede nu. Det kan være svært at finde en rejse, når sommeren rammer, og der kan tit være rigtig mange penge at spare ved at bestille tidligt.

Charterrejse

Hver dag vælger mange danskere at tage af sted på charterrejser, og det er en rejseform, der er blevet rigtig populær de sidste år. Det er en afslappende måde at holde ferie på, og alt er inkluderet i rejsen.

Cykelferie

Flere og flere danskere vælger at tage på cykelferie hver sommer, for at komme på en anderledes og aktiv ferie, hvor man kommer helt tæt på den danske natur. Der er mange gode danske cykelruter, der sikrer at man kan komme godt rundt omkring.

Fodboldrejse til EM 2016

Der er em i fodbold i Frankrig i 2016, og vi håber på, at Danmark kvalificerer sig. Gør de det, kunne et godt ferieforslag være at tage til Frankrig og nyde slutrunden, følge Danmark samt nyde det gode vejr, Frankrig byder på om sommeren. Nu mangler Danmark bare at kvalificere sig, men det bliver højst sandsynligt gennem en play-off runde.

Lalandia

Har du børn og gerne vil holde ferie i Danmark er Lalandia altid et sikkert hit. Der er et væld af forskellige aktiviteter, i kan lave i form af badeland, bowling, skøjtning osv. Når man er i Lalandia bor man typisk i små hytter, der er rigtig hyggelige. Der er også mange dyr som for eksempel gedder, som man kan klappe. Der er et Lalandia center i Rødby og i Billund ved Legoland. Vil du gerne have et hav af aktiviteter men gerne vil blive i Danmark er Lalandia et fantastisk sted.

Overnatning i Malmö

Malmö ligger lige når man kommer ind i Sverige fra Danmark, og det er en rigtig stor by med en masse spændende aktiviteter og butikker. Er du til shopping er Malmö en fremragende by!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *