4 uundværlige ting til sommerhuset

Der findes ufattelig meget udstyr og mange flotte ting, som enhver sommerhusejer drømmer om. Vi har i denne artikel samlet 4 af de mest eftertragtede ting, som du som sommerhusejer bare må eje.

Drivhus

Et drivhus er enhver kvindes drøm. Der er i et drivhus både plads til, at du kan dyrke forskellige lækre grøntsager som for eksempel agurker og tomater. Mange familier har også et havebord og et par stole i drivhuset, da det er et fantastisk sted at spise, hvis vejret ikke er så godt. Der findes rigtig mange drivhuse derude, og der er noget for enhver smag.

Parkone p skive

Når du er ude i dit sommerhusområde, kender ud sandsynligvis ikke parkeringsreglerne alle steder. Derfor hører vi også jævnligt om, at sommerhusejere ender med at rende ind i p-bøder på en sommerhusferie. Det er ikke meningen ved at være på sommerferie. Det skal være hyggeligt og et godt minde. Det er en p-bøde ikke. Det er særligt i de større byer i nærheden af sommerhusområder, hvor denne problematik jævnligt opstår. Vi anbefaler derfor at anskaffe en elektronisk p skive som for eksempel en parkone p skive.

Havesø

En havesø er et hyggeligt twist til haven – uanset hvilken størrelse den har. Mange bliver skræmte ved tanken om at have en sø i haven, da de tror at det kræver meget vedligehold, og hvilke fisk skal man overhoved have? De fleste har Karper og Størrer i søen, da det er fisk, der er forholdsvis hårdføre og nemme at holde. Ønsker du at skabe ultimativ hygge i haven, så bør du overveje en havesø!

Fuglehus

Et fuglehus er en ting der skaber hygge og liv i haven. Mange familier har fuglehus og venter spændt på, at en nye fuglefamilie flytter ind. For børn er det også rigtig spændende at følge, og der kan gå meget tid med at studere fuglene og se, at de henter mad til ungerne. Det vil typisk være spurve og musvitter, der flytter i et fuglehus.

Vi håber, at vi har inspireret dig til dit sommerhusliv.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *