3 måder du kan få mere lys i stuen på

Mange drømmer om en stor lys stue, hvor det strømmer ind med naturligt lys, og hvor man kan se naturen udendørs. Mange har dog desværre ikke en lys stue af natur, og derfor kan det være svært at finde den rette løsning på, hvordan der kommer mere naturligt lys ind i stuen. Vi kommer i denne artikel med en række forskellige løsninger, der kan gøre din stue endnu lysere.

Franske døre

Ønsker du mere lys i stuen, kan en fransk dør være en fantastisk løsning. Ud over at være smuk, tilfører den også en masse lys til stuen, da der kommer lys ind fra de andre rum i stuen. Franske døre er også hyggelige og kan skabe hyggeligt rum i stuen. Man kan få franske døre i forskelligt træ samt i forskellige farver. Hvilken en du ønsker, er helt op til dig selv.

Panoramavinduer

Bor du flot med en pæn udsigt over vand, mark, skov eller hvis du bare har en smuk have, er panoramavinduer en fantastisk løsning. De er store, og der kan komme masser af dejlig lys ind, der kan give din stue endnu mere lys og liv. Ud over lys giver et panoramavindue også fremragende muligheder for at nyde udsigten og naturen fra din stue.

Ovenlysvindue

Ovenlysvinduer kan være fantastiske, når du skal belyse forskellige områder i din stue. Når solen står højt, kan det virkelig give dejligt med lys i stuen.

Bonus tip:

Som et lille bonustip kommer også at helt droppe døren mellem eksempelvis stuen og gangen. Dette giver både mere lys og rum i stuen.

Vi håber, at du kunne bruge vores lille guide til, hvordan du kan få endnu mere lys i stuen. Vi håber også, at vi har sat gang i dine kreative tanker, der kan sikre dig endnu mere lys.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *