3 måder at beskytte sit hjem på

Der findes mange måder at beskytte sit hjem på, og det er blevet noget som flere og flere danskere er begyndt at benytte forskellige former for alarmudstyr. Dette gælder for eksempel forskelligt røgudstyr, alarmer samt overvågningskamera. Vi vil i denne artikel gennemgå de forskellige muligheder, du har for at beskytte dit hjem.

Overvågningskamera

Den mest udbredte metode at overvåge sit hjem, sommerhus eller andet på er med et overvågningskamera. Der findes mange forskellige former for overvågningskamera, der findes både analoge og trådløse systemer. Der findes også det der hedder IP overvågning, hvor du kan tilgå den live i en web browser.

Bevægelsessensor

Det anbefales, at du sammen med dit overvågningskamera investerer i en bevægelsessensor, så du kan fange forskellige bevægelser. Det er godt at kombinere med en alarm, da den i dette tilfælde vil fange en omvandrende tyv. Dette vil altså betyde, at alarmen aktiveres, når bevægelsessensoren begynder.

Laserhegn

Mange kender laserhegn fra diverse agentfilm, hvor agenten sniger sig i mellem de infrarøde stråler. Rammer agenten strålerne, vil en alarm aktiveres. Mange tror, at dette er en dyr form for system, men det behøver det faktisk slet ikke at være. Man kan også få usynlige stråler, og man kan få sådan et par stråler for helt ned til 750kr. for et hegn. Bemærk dog at det så skal tilkobles en alarm. Ønsker du hegn i hele dit hus, er det klart, at omkostningerne bliver større.

Nu har vi gennemgået det udstyr, du kan anskaffe dig for at fange en eventuel tyv, og nu får du et par konkrete råd, der skal virke forebyggende.

Forebyg indbrud

Først og fremmest kan det være en rigtig god idé at have lys brændende, også når du ikke er hjemme. En anden idé kan være ikke at skrive nogle steder på sociale medier samt andre steder på internettet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *