3 gode grunde til, at du skal leje en bus!

Lad os først lige være ærlige overfor hinanden… Charterbusser har længe lidt af en “ikke sej nok til mig” omdømme … Især blandt unge mennesker, familier, backpackere og generelt rejsende på et budget.

De første overvejelser starter næsten altid ved “billeje” – Ja eller flere biler, for at tilgodese hele familien eller vennegruppen. Og på intet tidspunkt falder det ind, at det faktisk kunne være en bedre ide at leje en bus.

Derfor vil jeg nu give dig de 3 mest åbenlyse grunde til, hvorfor netop du faktisk bør leje en bus til din næste ferie.

1. Det er fleksibelt & sjovt!

Jeg ved godt, at det går imod alt i din væsen – at tænke det faktisk er sjovt, men hør mig ud. Intet samler en gruppe af mennesker mere sammen på en rejse, som en bus. At rejse med andre er en fantastisk måde skabe socialt samværd, få kontakt med gamle venner og bare generelt tilbringe kvalitetstid sammen. På en bus kan du spise, drikke, chatte og slappe af. 

2. En sikker rejse er den bedste rejse!

Charterbusser er en af ​​de mest sikre rejseformer, fordi licens- og sikkerhedskravene til chauffører er ganske omfattende . Lejer man en chauffør, får man ofte en rigtig god billist. De er vant til at køre i dårligt vejr (inklusiv snevejr) og alle andre typer forhold. De er vant til at køre på dårlige veje og kender ofte til alle de lokale vejledninger og vejskilte. 

At køre selv i et fremmed land kan være vanskeligt og undertiden ligefrem skræmmende. Tilføj sprogbarrierer, og det bliver hurtigt ikke altid den sikreste mulighed.

3. Meget, meget billigere end du tror.

De fleste tror faktisk at busleje er utrolig dyrt – og med det samme det bliver nævnt, så springer deres øjne næsten ud af hovedet. MEN, når man deler prisen på en charterbus med antallet af mennesker, der rejser sammen, vil du se, at omkostningerne pr. passager er langt mindre, end du først troede, og ofte mindre end andre former for transport.

Det er naturligvis ikke økonomisk smart, hvis du rejser alene eller som et par. Men hvis du er sammen med en gruppe venner, rejser som familie eller samler en gruppe med fælles interesser, er det straks en god forretning.

Så hvad venter du egentlig på? Busleje er fleksibel, sjov, sikker, stressfri, fornuftig i pris og en miljøvenlig rejseform. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *