12 geniale pakke tips til sommerens festivaller

Hvis du skal på festival til sommer, er du sikkert allerede ved at planlægge, hvad du skal have med. Men husker du nu også det hele? Vi har samlet en række rigtig gode tips, som kan være med til at redde din festival. Listen består af en række grundlæggende og essentielle ting, du ikke kan undvære.

Man må endelig ikke undervurdere en god pakkeliste, hvor man gennem længere tid kan huske sig selv på, hvad der skal med i tasken, når vi drager afsted på ferie eller festival. Start din egen pakkeliste med vores allerbedste tips.

 

 1. Håndsprit og vådservietter
  Har du set toiletterne? På festival er det helt okay at slække en smule på hygiejnen, men helt uhygiejnisk behøver man ikke være. Derfor er en lille flaske håndsprit uundværlig, så man i det mindste kan spise sin burger og pomfritter med rene hånder.
  Vådservietter kan også være behjælpelig på hygiejnen og så er det den nemmeste måde at fjerne makeuppen. Med vådservietter ved hånden kan du hurtigt friske diverse steder op på krop og ansigt.
 2. Sneakers
  Ordentligt fodtøj er også noget du bør tage med på festival, både gummistøvler til de regnfulde sommerdage, men også sneakers og praktiske sko, så du kan stå behageligt op til mange timers koncerter. Husk at tage sko med som gerne må blive svinet til – for det bliver de!
 3. Varm trøje
  Mange glemmer at tage nogle varme trøjer med, når temperaturen falder om aftenen, hvilket betyder at mange risikerer at komme hjem med en lille forkølelse, hvilket jo er utroligt synd, når man er taget på festival for at hygge sig.
 4. Badetøj (hvis du tør)
  Husk også at pakke badetøjet, så du er klar når den Danske sommer ikke skuffer og du skal ud og nyde en kølig dukkert imellem de mange fede koncerter.
 5. Behagelige bukser & shorts
  Du skal ikke til modeuge, og du ender som regel med at gå rundt i de samme shorts alle dage. Vælg derfor benklæder med komfort så du kan danse hele natten. Vælg fx mellem disse five unit bukser som både har komfort, rene linjer og perfekt pasform.
 6. Solbriller
  Det er vigtigt at kunne se artisterne på scenen, husk derfor dine solbriller.
 7. Rummelig håndtaske
  Du skal jo både have plads til håndspritten, solbrillerne, mobilen etc. Vælg derfor en håndtaske som har plads til de mest essentielle ting som skal med op på festivalpladsen
 8. Solcreme
  Så du ikke bliver skoldet på næsen. Det er vigtigt at passe godt på huden og selvfølgelig bliver det høj sol og en masse varme – det er jo Danmark trods alt!
 9. Regnjakke og gummistøvler
  Jo jo, better safe than sorry. Med gummistøvler kan du holde fødderne tørre i festivals pløret.
 10. Hårbånd
  Sæt dit hår med hårbånd så ingen kan se sine fedtede hårrødder.
 11. Hængelås
  Man kan hurtigt samle mange værdier i sit telt under en festival, og det er derfor et must at have en lås med, så du undgår besøg af fremmede. Vælg gerne en lås med kode frem for en nøgle, så du ikke risikerer at miste nøglen.
 12. Neglelak
  Med lak på neglene, er der ingen der kan se alt det skidt, der samler sig i løbet af en festival.

GOD FESTIVAL!
Skriv endelig en kommentar, hvis du har et forslag til en endnu vigtigere ting, som kan redde sommerens festivaller.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *